Sposób przygotowania:
Pieczarki w miodowo czosnkowo sosie balsamicznym
► Sos balsamiczny: wymieszać ocet balsamiczny, miód i czosnek w małej miseczce.
► Pieczarki delikatnie opłukać na sitku i osuszyć papierowym ręcznikiem. Na średniej wielkośći patelni, na średnim ogniu rozgrzać oliwę, dodać grzyby, sól, pieprz i smażyć przez 2 minuty prawie do miękkości.
► Do grzybów dodać sos i smażyć przez kolejne 3 - 5 minut, aż sos się zredukuje, a grzyby będą miękkie i pokryte sosem. Udekorować świeżo posiekaną natką pietruszki.
► Pieczarki delikatnie opłukać na sitku i osuszyć papierowym ręcznikiem. Na średniej wielkośći patelni, na średnim ogniu rozgrzać oliwę, dodać grzyby, sól, pieprz i smażyć przez 2 minuty prawie do miękkości.
► Do grzybów dodać sos i smażyć przez kolejne 3 - 5 minut, aż sos się zredukuje, a grzyby będą miękkie i pokryte sosem. Udekorować świeżo posiekaną natką pietruszki.
![Pieczarki w miodowo czosnkowo sosie balsamicznym Pieczarki w miodowo czosnkowo sosie balsamicznym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-w-miodowo-czosnkowo-sosie-balsamicznym-574495.jpg)
![Pieczarki w miodowo czosnkowo sosie balsamicznym Pieczarki w miodowo czosnkowo sosie balsamicznym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-w-miodowo-czosnkowo-sosie-balsamicznym-574497.jpg)
mocsłodkości
Czekoladka 2