Sposób przygotowania:
Francuskie prezenciki z dżemem porzeczkowym
Z ciasta wycinam prostokąty. Za pomocą łyżeczki na środek ciasta nakładam dżem.
Ser biały ugniatam widelcem i dodaję miód. Łyżeczka kładę porcję na ciasto.
Drugim prostokątem przykrywam. Za pomocą widelca zlepiam rogi. Wierzch ciasteczek smaruję miodem.
Ciasteczka kładę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piekę ok 20 min w 180 stopniach Góra - dół. Podaję na ciepło i na zimno.
Ser biały ugniatam widelcem i dodaję miód. Łyżeczka kładę porcję na ciasto.
Drugim prostokątem przykrywam. Za pomocą widelca zlepiam rogi. Wierzch ciasteczek smaruję miodem.
Ciasteczka kładę na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piekę ok 20 min w 180 stopniach Góra - dół. Podaję na ciepło i na zimno.