Sposób przygotowania:
Galaretka wiśniowa z kremem kokosowym.
Galaretkę przyrządzić wg przepisu na odwrocie,czyli rozpuścić
roztwór w 400 ml.gorącej wody w garnuszku,zestawić,wystudzić,
przelać lekko tężejącą galaretkę do średnich pucharków.Wstawić
mocno wystudzone do lodówki na góra 50 min.Jak stężeje,wyjąć
i na wierzch stężałej galaretki polać odmierzonego miarką na 100
ml.na każdą porcję kremu kokosowego z alkoholem.Dekorować
deser świeżymi,opłukanymi i osuszonymi listkami mięty.
roztwór w 400 ml.gorącej wody w garnuszku,zestawić,wystudzić,
przelać lekko tężejącą galaretkę do średnich pucharków.Wstawić
mocno wystudzone do lodówki na góra 50 min.Jak stężeje,wyjąć
i na wierzch stężałej galaretki polać odmierzonego miarką na 100
ml.na każdą porcję kremu kokosowego z alkoholem.Dekorować
deser świeżymi,opłukanymi i osuszonymi listkami mięty.