Sposób przygotowania:
Grillowana pierś z kurczaka
Piersi z kurczaka myję , obcinamy błony i osuszamy. Posypujemy przyprawą do kurczaka, skropić oliwą z oliwek lub olejem rzepakowym. Odłożyć do lodówki na parę godzin.
Wyjąc z lodówki wcześniej i poukładać mięso na rozgrzanym grillu.
Grillować obracając na drugą stronę co jakiś czas do miękkości.
Podawać z sałatką lub do drugiego dania z ziemniakami i dowolnymi dodatkami.
Wyjąc z lodówki wcześniej i poukładać mięso na rozgrzanym grillu.
Grillować obracając na drugą stronę co jakiś czas do miękkości.
Podawać z sałatką lub do drugiego dania z ziemniakami i dowolnymi dodatkami.
![Grillowana pierś z kurczaka Grillowana pierś z kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-piers-z-kurczaka-486354.jpg)
![Grillowana pierś z kurczaka Grillowana pierś z kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grillowana-piers-z-kurczaka-486355.jpg)