Sposób przygotowania:
Grillowana pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami
1. Filety z piersi kurczaka rozbijam tłuczkiem. Oprószam solą i pieprzem. Pomidory odsączam z zalewy.
2. Na środek każdego płatu mięsa kładę porcję suszonych pomidorów. Mięso zwijam. Spinam wykałaczką. Mięso oprószam po wierzchu przyprawą do grilla i skrapiam olejem.
3. Filety układam na rozgrzanym grillu i grilluję po około 10 minut z każdej strony.
4. Mięso podaję z ulubionym sosem.
2. Na środek każdego płatu mięsa kładę porcję suszonych pomidorów. Mięso zwijam. Spinam wykałaczką. Mięso oprószam po wierzchu przyprawą do grilla i skrapiam olejem.
3. Filety układam na rozgrzanym grillu i grilluję po około 10 minut z każdej strony.
4. Mięso podaję z ulubionym sosem.