Sposób przygotowania:
Grillowane krążki cukinii
Cukinie obrać ze skóry, jeżeli jest młoda to nie trzeba.
Pokroić na plasterki grubości 1,5 cm.
Następnie oprószyć solą i pieprzem.
Natrzeć oliwą.
Kłaść na rozgrzany grill, lub na grillową rozgrzaną patelnie wysmarowaną oliwą.
Grillować z obu stron.
Podawać do grillowanego mięsa lub kiełbasy.
Można również zajadać bez niczego.
Jest bardzo smaczna.
Pokroić na plasterki grubości 1,5 cm.
Następnie oprószyć solą i pieprzem.
Natrzeć oliwą.
Kłaść na rozgrzany grill, lub na grillową rozgrzaną patelnie wysmarowaną oliwą.
Grillować z obu stron.
Podawać do grillowanego mięsa lub kiełbasy.
Można również zajadać bez niczego.
Jest bardzo smaczna.
gusia1000