Sposób przygotowania:
Kruche rogaliki z krówkami
Makę przesiewamy. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto. Cukierki rozkrajamy na pół. Ciasto dzielimy na 6 równych części.
Każdy kawałek wałkujemy i odrysowujemy koło od dużego talerza. Dzielimy na 8 trójkątów.
Na każdy trójkąt układamy część krówki i zwijamy na kształt rogalika. Układamy na natłuszczoną blaszkę piekarnikową.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Studzimy.
Smacznego
Każdy kawałek wałkujemy i odrysowujemy koło od dużego talerza. Dzielimy na 8 trójkątów.
Na każdy trójkąt układamy część krówki i zwijamy na kształt rogalika. Układamy na natłuszczoną blaszkę piekarnikową.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach. Studzimy.
Smacznego