Sposób przygotowania:
Grillowany hot-dog z warzywami
1) Włoską ciabattę z suszonymi pomidorami przekrajamy na dwie równe połowy.
2) Każdą połowę przekrajamy tak aby bułka nadal była złączona.
3) Z jednej strony smarujemy ciabatty sosem tatarskim i kładziemy po dwa plasterki sera salami.
4) Na serze salami układamy jeszcze po dwóch plasterkach sera twarogowego.
5) Następnie składamy ciabatty i umieszczamy na grillu elektrycznym.
6) Parówki również umieszczamy na grillu elektrycznym.
7) Zgrillowane ciabatty otwieramy i kładziemy na jednej połówce zgrillowaną parówkę.
8) Paprykę, pomidorki i ogórka myjemy, kroimy dowolnie i wkładamy do ciabatty.
9) Zamykamy ciabatty i gotowe.
2) Każdą połowę przekrajamy tak aby bułka nadal była złączona.
3) Z jednej strony smarujemy ciabatty sosem tatarskim i kładziemy po dwa plasterki sera salami.
4) Na serze salami układamy jeszcze po dwóch plasterkach sera twarogowego.
5) Następnie składamy ciabatty i umieszczamy na grillu elektrycznym.
6) Parówki również umieszczamy na grillu elektrycznym.
7) Zgrillowane ciabatty otwieramy i kładziemy na jednej połówce zgrillowaną parówkę.
8) Paprykę, pomidorki i ogórka myjemy, kroimy dowolnie i wkładamy do ciabatty.
9) Zamykamy ciabatty i gotowe.