Sposób przygotowania:
Smażona kiełbasa z cebulką
Przygotowujemy 2 kiełbasy i 2 cebule. Naszą kiełbasę przekrawamy wzdłuż na pół i lekko ją nacinamy ze strony od skórki. Uważajcie na to aby nie naciąć jej zbyt mocno, ponieważ przed smażeniem Wam się połamie na kawałki.
Obieramy cebulę z łupiny i kroimy ją w cieniutkie paseczki.
Na patelni rozgrzewamy mocno olej, następnie wkładamy na niego cebulkę tak, aby nam się trochę przysmażyła i doprawiamy ją vegetą. Dopiero potem dajemy kiełbasę i smażymy ją. Całość podajemy z musztardą lub ketchupem z kilkoma kromkami chleba.
Obieramy cebulę z łupiny i kroimy ją w cieniutkie paseczki.
Na patelni rozgrzewamy mocno olej, następnie wkładamy na niego cebulkę tak, aby nam się trochę przysmażyła i doprawiamy ją vegetą. Dopiero potem dajemy kiełbasę i smażymy ją. Całość podajemy z musztardą lub ketchupem z kilkoma kromkami chleba.
![Smażona kiełbasa z cebulką Smażona kiełbasa z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grilowana-kielbasa-z-cebulka-406298.jpg)
![Smażona kiełbasa z cebulką Smażona kiełbasa z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grilowana-kielbasa-z-cebulka-406299.jpg)
![Smażona kiełbasa z cebulką Smażona kiełbasa z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grilowana-kielbasa-z-cebulka-406300.jpg)
![Smażona kiełbasa z cebulką Smażona kiełbasa z cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/grilowana-kielbasa-z-cebulka-406301.jpg)