Sposób przygotowania:
Grzanki z pieczarkami
Na patelnię wlewamy trochę oleju i rozgrzewamy ją. Kroimy cebulę w kosteczkę i dajemy na patelnię. Obieramy pieczarki, kroimy je w plasterki i jak cebula się już delikatnie zarumieni dodajemy je na patelnię. Do pieczarek i cebuli dodajemy trochę soli oraz pieprzu i mieszamy. Po około 5 minutach powinno być już gotowe, wtedy przesuwamy połączone pieczarki z cebulą na bok patelni. Na tej samej patelni (będzie mniej pomywania) kładziemy odrobinę masła, a na to chleb. Gdy się zarumieni odwracamy na drugą stronę. Na wierzch kładziemy pieczarki z cebulą, po 2 plasterki pomidora i posypujemy żółtym serem. Całość smażymy aż ser się rozpuści. Nakładamy na talerz, posypujemy szczypiorkiem i dodajemy odrobinę keczupu. Smacznego:)