Sposób przygotowania:
grzybowe śledziki
Śledzie moczę na noc, wtedy nie są tak piekielnie słone :)
Cebulkę kroję na pół i w krążki (dość cienkie) smażymy na łyżce oleju na małym ogniu (należy zeszklić) następnie dodaje koncentrat i jeszcze chwilkę przesmażam. Śledzie pokroić wg. uznania ( ja kroję w drobne paseczki). Gdy cebulka ostygnie mieszam ją ze śledziami i grzybkami (zalewę odrobinkę odlewam, aby sałatka nie była wodnista) I już :)
Cebulkę kroję na pół i w krążki (dość cienkie) smażymy na łyżce oleju na małym ogniu (należy zeszklić) następnie dodaje koncentrat i jeszcze chwilkę przesmażam. Śledzie pokroić wg. uznania ( ja kroję w drobne paseczki). Gdy cebulka ostygnie mieszam ją ze śledziami i grzybkami (zalewę odrobinkę odlewam, aby sałatka nie była wodnista) I już :)