Sposób przygotowania:
Gulasz wołowy z pomidorami
warzywa jak pomidory cebulę kroimy na kawałki bekon kroimy w paski pomidory obieramy ze skórki i również kroimy
Oczyszczone mięso kroimy w grubą kostkę i marynować w oliwie z oliwek , do której sypiemy przyprawy do gulaszu i pozostawić na około 1 h po tym czasie obsmażyć z pokrojonym bekonem,cebulą mięso ,potem wlać wino dodajemy włoszczyznę i dusimy przez około 40 minut do tego momentu aż mięso będzie miękkie dodajemy pomidory odsączoną cieciorkę z papryką do gulaszu na samym końcu wlać zupę pieczarkową i wymieszać z jedną szklanką zimnej wody i doprawiamy do smaku
Oczyszczone mięso kroimy w grubą kostkę i marynować w oliwie z oliwek , do której sypiemy przyprawy do gulaszu i pozostawić na około 1 h po tym czasie obsmażyć z pokrojonym bekonem,cebulą mięso ,potem wlać wino dodajemy włoszczyznę i dusimy przez około 40 minut do tego momentu aż mięso będzie miękkie dodajemy pomidory odsączoną cieciorkę z papryką do gulaszu na samym końcu wlać zupę pieczarkową i wymieszać z jedną szklanką zimnej wody i doprawiamy do smaku