Sposób przygotowania:
Imprezowe krakersiki
Krakersy rozkładamy pojedynczo na talerzu. Serek przekładamy do szprycy lub do woreczka strunowego ( w woreczku robimy dziurkę) i wyciskamy porcję serka na każdego krakersa. Na serek dajemy dowolne dodatki. U mnie to pokrojone oliwki, korniszon, papryka, słupki szynki, cebulki marynowane a część jest z dżemem żurawinowym. Na koniec posypujemy czarnuszką.
![Imprezowe krakersiki Imprezowe krakersiki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/imprezowe-krakersiki-247760.jpg)
![Imprezowe krakersiki Imprezowe krakersiki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/imprezowe-krakersiki-247761.jpg)
![Imprezowe krakersiki Imprezowe krakersiki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/imprezowe-krakersiki-247762.jpg)
![Imprezowe krakersiki Imprezowe krakersiki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/imprezowe-krakersiki-247763.jpg)