pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Jaja nadziewane pasztetem.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pyszne, uwielbiam to jeść

Jaja nadziewane pasztetem.

Składniki:

Jaja nadziewane pasztetem.

 

  • 10 jajek
  • 20 dag pasztetu DROP
  • majonez
  • listek mięty lub pietruszki

Sposób przygotowania:

Jaja nadziewane pasztetem.
Jajka ugotować na twardo. Pozostawić do ostygnięcia. Obłupać ze skorupki. Przeciąć jajka wzdłuż i wyciągnąć żółtko. W miejsce żółtka wstawić do 2 dag pasztetu DROP i z powrotem włożyć żółtko. Na żółtko nałożyć majonez. Można udekorować listkiem mięty lub pietruszki.