Sposób przygotowania:
Jajeczna pasta z szynką
Wystudzone jajka na twardo brać ze skorupek . Utrzeć z majonezem widelcem lub jeszcze lepiej zmiksować na krem . Pokroić w bardzo drobno szynkę i szczypiorek. Wymieszać pastę z szynką i szczypiorem. Doprawić do smaku .
Gwoli wyjaśnienia - Różowa sól himalajska smakuje jak zwykła sól .Jest to krystaliczna forma soli powstała z odparowanych zbiorników wody morskiej ( w okresie formowania masywu Himalajów ) .Z tego co wyczytałam o niej zawiera aż 84 mikroelementy .
Kupuję jako ciekawostkę .
Gwoli wyjaśnienia - Różowa sól himalajska smakuje jak zwykła sól .Jest to krystaliczna forma soli powstała z odparowanych zbiorników wody morskiej ( w okresie formowania masywu Himalajów ) .Z tego co wyczytałam o niej zawiera aż 84 mikroelementy .
Kupuję jako ciekawostkę .
nathaliye