Sposób przygotowania:
Jajecznica z sosem pomidorowym i pomidorkami
Rozbić sześć dużych jajek i roztrzepać. Różne wędliny około dwadzieścia pięć dag. w zależności jakie mamy w domu, pokroić w kostkę i podsmażyć na łyżce oleju.
Duży pęczek grubego szczypiorku pokroić i dodać do roztrzepanych jajek. Dodać także sześć łyżek pomidorków koktajlowych w przecierze pomidorowym.
Podsmażyć aż jajka się zetną, doprawić solą i czarnym mielonym pieprzem. Na koniec dodać 1 łyżkę masła dla lepszego smaku.
Duży pęczek grubego szczypiorku pokroić i dodać do roztrzepanych jajek. Dodać także sześć łyżek pomidorków koktajlowych w przecierze pomidorowym.
Podsmażyć aż jajka się zetną, doprawić solą i czarnym mielonym pieprzem. Na koniec dodać 1 łyżkę masła dla lepszego smaku.