Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane z kabanosem
Jajka gotujemy na twardo ( wlewamy wodę do garneczka, wkładamy jajka, jak zaczną się gotować, gotujemy 7 minut ). Studzimy. Obieramy. Delikatnie wyjmujemy żółtka.
Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy. Kabanosy kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do żółtek. Mieszamy masę.
Łyżeczką wkładamy masę do białek. Na każde jajko układamy po kawałeczku kabanosa.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.
Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy. Kabanosy kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do żółtek. Mieszamy masę.
Łyżeczką wkładamy masę do białek. Na każde jajko układamy po kawałeczku kabanosa.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.
halina
gosiapiotrek23
[polecam ;)