Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane
Jajka ugotować na twardo w wodzie z solą.
pieczarki, cebulę podsmażyć na odrobinie tłuszczu, wystudzić. jajka obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka, które dodać do pieczarek i cebuli.To zmiksować najlepiej blenderem dodać sól, pieprz, wegetę do smaku i łyżkę majonezu, dokładnie wymieszać. Farsz układać w jajkach do ozdoby mozna dodać świeżą natke pietruszki.
Smacznego!!
pieczarki, cebulę podsmażyć na odrobinie tłuszczu, wystudzić. jajka obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka, które dodać do pieczarek i cebuli.To zmiksować najlepiej blenderem dodać sól, pieprz, wegetę do smaku i łyżkę majonezu, dokładnie wymieszać. Farsz układać w jajkach do ozdoby mozna dodać świeżą natke pietruszki.
Smacznego!!