Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane pastą brokułową
Brokuły myjemy, dzielimy na różyczki, wrzucamy na osolony wrzątek, gotujemy 5 minut, studzimy. Po ostudzeniu rozgniatamy widelcem.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Wyjmujemy żółtka. Żółtka możemy zjeść :)
Szynkę kroimy w drobną kosteczkę.
Rozgniecione brokuły łączymy z szynką i pestkami słonecznika, dodajemy majonez, sól, pieprz. Powtałą pastą faszerujemy jajka.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Wyjmujemy żółtka. Żółtka możemy zjeść :)
Szynkę kroimy w drobną kosteczkę.
Rozgniecione brokuły łączymy z szynką i pestkami słonecznika, dodajemy majonez, sól, pieprz. Powtałą pastą faszerujemy jajka.