Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane rzodkiewką i świeżym ogórkiem
Jajka gotujemy na twardo, a gdy przestygną, obieramy, przecinamy na pół i delikatnie wyjmujemy żółtka. Rozgniatamy je widelcem
Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w drobną kosteczkę.
Ogórka obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Mieszamy.
Dodajemy majonez oraz przyprawy i znów mieszamy.
Mieszamy farsz z posiekanym szczypiorkiem i nakładamy do jajek. Dekorujemy kawałkami rzodkiewki.
Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w drobną kosteczkę.
Ogórka obieramy i również kroimy w drobną kostkę. Mieszamy.
Dodajemy majonez oraz przyprawy i znów mieszamy.
Mieszamy farsz z posiekanym szczypiorkiem i nakładamy do jajek. Dekorujemy kawałkami rzodkiewki.
lukrowanepierniczki