Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane farszem chrzanowym
Ugotowane jajka obierz i przekrój na połówki.
Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej.
Posyp pokrojoną zieloną cebulką.
Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.
Wyjmij żółtka rozgnieć widelcem i wymieszaj z chrzanem, dodaj serek kanapkowy oraz pokrojony drobniutko szczypiorek, dopraw do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Pastą faszeruj połówki jajek. Jajka poukładaj na liściach sałaty zielonej.
Posyp pokrojoną zieloną cebulką.
Jajka polecam jako dodatek do świątecznego śniadania.
gusia1000