Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane szczypiorkiem
Jajka ugotować na twardo, czyli od zagotowania wody gotować przez równe 8 minut. Przelać zimną wodą i ostudzić.
Szczypiorek posiekać.
Obrane ze skorupek jajka przekroić na pół. Wyjąć z każdej połówki jajka żółtko. Żółtko przełożyć do miseczki i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojony szczypiorek, majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać.
Farszem napełniać zagłębienia po żółtku.
Szczypiorek posiekać.
Obrane ze skorupek jajka przekroić na pół. Wyjąć z każdej połówki jajka żółtko. Żółtko przełożyć do miseczki i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojony szczypiorek, majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać.
Farszem napełniać zagłębienia po żółtku.
![Jajka faszerowane szczypiorkiem Jajka faszerowane szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-szczypiorkiem-452830.jpg)
![Jajka faszerowane szczypiorkiem Jajka faszerowane szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-szczypiorkiem-452831.jpg)
![Jajka faszerowane szczypiorkiem Jajka faszerowane szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-szczypiorkiem-452833.jpg)
![Jajka faszerowane szczypiorkiem Jajka faszerowane szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-szczypiorkiem-452834.jpg)
![Jajka faszerowane szczypiorkiem Jajka faszerowane szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jajka-faszerowane-szczypiorkiem-452835.jpg)