Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane wędzoną makrelą i ogórkiem
Jajka gotujemy na twardo. Po przestudzeniu obieramy je, przecinamy na połówki i wyjmujemy żółtka.
Makrelę obieramy dokładnie z ości i razem z żółtkami rozdrabniamy w rozdrabniaczu.
Dodajemy ogórka kiszonego pokrojonego w drobną kostkę.
Dodajemy majonez oraz chrzan. Doprawiamy do smaku pieprzem i ostrą papryką.
Nakładamy farsz do jajek. Dekorujemy kawałkami papryki
Makrelę obieramy dokładnie z ości i razem z żółtkami rozdrabniamy w rozdrabniaczu.
Dodajemy ogórka kiszonego pokrojonego w drobną kostkę.
Dodajemy majonez oraz chrzan. Doprawiamy do smaku pieprzem i ostrą papryką.
Nakładamy farsz do jajek. Dekorujemy kawałkami papryki
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2
ciasteczka