Sposób przygotowania:
Jajka z farszem
Jajka gotujemy na twardo, zalewamy zimną wodą a gdy wystygną obieramy. Jajka kroimy wzdłuż na połówki i z każdej wyjmujemy żółtko.
Żółtka rozdrabniamy widelcem albo nożem, szynkę kroimy w małą kostkę a ser ścieramy na tarce(można drobno pokroić).
Szczypiorek drobniutko posiekać. Przygotowane na farsz składniki łączymy niewielką ilością majonezu i doprawiamy do smaku.
Gotowym już farszem napełniamy połówki jajek.
Żółtka rozdrabniamy widelcem albo nożem, szynkę kroimy w małą kostkę a ser ścieramy na tarce(można drobno pokroić).
Szczypiorek drobniutko posiekać. Przygotowane na farsz składniki łączymy niewielką ilością majonezu i doprawiamy do smaku.
Gotowym już farszem napełniamy połówki jajek.