olkaaa

olkaaa

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 385]

Jajka z majonezem, papryką, ogórkiem i szczypiorem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jajka ugotowane na twardo, obrane i pokrojone na ćwiartki, po czym przykryte majonezem, papryką konserwową, ogórkami i szczypiorkiem.

Jajka z majonezem, papryką, ogórkiem i szczypiorem

Składniki:

Jajka z majonezem, papryką, ogórkiem i szczypiorem

 

Sposób przygotowania:

Jajka z majonezem, papryką, ogórkiem i szczypiorem
Jajka gotuję na twardo, obieram za skorupki, po czym kroję na ćwiartki i układam na talerzu. Na jajka nakładam majonez. Paprykę konserwową odsączam z zalewy i kroję, a następnie układam na warstwie majonezu. Ogórki konserwowe odsączam z zalewy i kroję w kostkę, po czym nakładam na warstwę majonezu. Szczypiorek drobno kroję, a następnie posypuję zawartość talerza.