Sposób przygotowania:
Jajka z pieczarkami
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na połówki i wyjąć żółtka.
Pieczarki zetrzeć na tarce o grubym oczku i wrzucić na osolony wrzątek na 5 minut, a następnie odcedzić i odcisnąć.
Szynkę pokroić drobno, szczypiorek posiekać, żółtka zetrzeć na tarce o grubym oczku, dodać pieczarki, całość wymieszać z majonezem, doprawić do smaku.
Farsz nałożyć do połówek jajek. Smacznego :)
Pieczarki zetrzeć na tarce o grubym oczku i wrzucić na osolony wrzątek na 5 minut, a następnie odcedzić i odcisnąć.
Szynkę pokroić drobno, szczypiorek posiekać, żółtka zetrzeć na tarce o grubym oczku, dodać pieczarki, całość wymieszać z majonezem, doprawić do smaku.
Farsz nałożyć do połówek jajek. Smacznego :)