Sposób przygotowania:
Jajka faszerowane warzywno - serową sałatką
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy. Wyjmujemy żółtka, kroimy je w drobną kosteczkę.
Ser żółty ścieramy na tarce.
Groszek i kukurydzę odsączamy z zalewy.
Szczypiorek siekamy.
Robimy sos: ketchup i majonez mieszamy w proporcji 1:1, doprawiamy solą i pieprzem.
Łączymy ze sobą ser, groszek, kukurydzę, szczypiorek i żółtka, dodajemy dressing. Powstałą sałatką faszerujemy jajka.
Ser żółty ścieramy na tarce.
Groszek i kukurydzę odsączamy z zalewy.
Szczypiorek siekamy.
Robimy sos: ketchup i majonez mieszamy w proporcji 1:1, doprawiamy solą i pieprzem.
Łączymy ze sobą ser, groszek, kukurydzę, szczypiorek i żółtka, dodajemy dressing. Powstałą sałatką faszerujemy jajka.