Sposób przygotowania:
Jogurtowe śniadanie z płatkami owsianymi i owocami
Maliny i jeżyny (lub inne wybrane owoce) myjemy i opłukujemy.
Gorzką czekoladę ścieramy na tarce o drobnych lub średnich oczkach.
Płatki owsiane błyskawiczne i wiórki kokosowe wsypujemy na dno talerzyka, zalewamy jogurtem naturalnym, mieszamy. Wykładamy maliny i jeżyny. Całość posypujemy wiórkami czekolady. Maliny i jeżyny (lub inne wybrane owoce) myjemy i opłukujemy.
Gorzką czekoladę ścieramy na tarce o drobnych lub średnich oczkach.
Płatki owsiane błyskawiczne i wiórki kokosowe wsypujemy na dno talerzyka, zalewamy jogurtem naturalnym, mieszamy. Wykładamy maliny i jeżyny. Całość posypujemy wiórkami czekolady.
Gorzką czekoladę ścieramy na tarce o drobnych lub średnich oczkach.
Płatki owsiane błyskawiczne i wiórki kokosowe wsypujemy na dno talerzyka, zalewamy jogurtem naturalnym, mieszamy. Wykładamy maliny i jeżyny. Całość posypujemy wiórkami czekolady. Maliny i jeżyny (lub inne wybrane owoce) myjemy i opłukujemy.
Gorzką czekoladę ścieramy na tarce o drobnych lub średnich oczkach.
Płatki owsiane błyskawiczne i wiórki kokosowe wsypujemy na dno talerzyka, zalewamy jogurtem naturalnym, mieszamy. Wykładamy maliny i jeżyny. Całość posypujemy wiórkami czekolady.