Sposób przygotowania:
Kajmakowe ciasteczka z czekoladą
Do miski przesiewamy mąkę wraz z proszkiem do pieczenia.
Dodajemy pozostałe składniki i szybko zagniatamy ciasto.
Czekoladę kroimy w drobną kosteczkę.
Dodajemy do ciasta i zagniatamy.
Z ciasta formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy.
Wykładamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
Dodajemy pozostałe składniki i szybko zagniatamy ciasto.
Czekoladę kroimy w drobną kosteczkę.
Dodajemy do ciasta i zagniatamy.
Z ciasta formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy.
Wykładamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)