Sposób przygotowania:
Ciastka budyniowe
Do masła dodajemy cukier puder i ucieramy na gładką masę.
Następnie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego.
Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia.
Lekko spłaszczamy.
Widelcem robimy wzorek.
Ciasteczka pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia.
Smacznego ;)
Następnie dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego.
Układamy na blaszkę piekarnikową wyłożoną papierem do pieczenia.
Lekko spłaszczamy.
Widelcem robimy wzorek.
Ciasteczka pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach do zrumienienia.
Smacznego ;)
![Ciastka budyniowe Ciastka budyniowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-budyniowe-555204.jpg)
![Ciastka budyniowe Ciastka budyniowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-budyniowe-555205.jpg)
![Ciastka budyniowe Ciastka budyniowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciastka-budyniowe-555206.jpg)
robaczek