Sposób przygotowania:
Kanapka a'la kebabETAP 1:
Bułkę (u mnie akurat pół dużej bułki) wydrążyć z miękkiego środka zostawiając samą skórkę.
Sałatę lodową drobno porwać lub pokroić. Wrzucić do miski. Dodać pokrojoną w paski paprykę, pokrojonego w półplasterki ogórka oraz drobno posiekaną cebulkę. rzeżuchę posiekać i dodać do reszty warzyw.
Kotleta schabowego odgrzać na patelni, w piekarniku lub w mikrofali. Po podgrzaniu pokroić w paseczki. Wrzucić do warzyw. Dodać ok. 1 łyżkę sosu czosnkowego, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Bułkę podgrzać chwilę w mikrofali. Do ciepłej nałożyć farsz i podawać.
![Kanapka a'la kebab Kanapka a'la kebab](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kanapka-ala-kebab-501015.jpg)
![Kanapka a'la kebab Kanapka a'la kebab](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kanapka-ala-kebab-501016.jpg)
![Kanapka a'la kebab Kanapka a'la kebab](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kanapka-ala-kebab-501017.jpg)
![Kanapka a'la kebab Kanapka a'la kebab](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kanapka-ala-kebab-501018.jpg)
SylaUla