Sposób przygotowania:
Kanapka na ciepło z mięsem mielonym i warzywami
Cebulę obieramy i siekamy drobniutko, szklimy na rozgrzanym oleju, dodajemy mięso mielone, doprawiamy i podsmażamy.
Bułkę przecinamy na pół, smarujemy masłem i podpiekamy na suchej patelni.
Na jedną część nakładamy ketchup, sałatę oraz podsmażone mięso, na wierzch układamy plasterki ogórka oraz słupki papryki czerwonej - dekorujemy sosem czosnkowym, przykrywamy drugą połówką bułki.
Podajemy na ciepło. Smacznego.
Bułkę przecinamy na pół, smarujemy masłem i podpiekamy na suchej patelni.
Na jedną część nakładamy ketchup, sałatę oraz podsmażone mięso, na wierzch układamy plasterki ogórka oraz słupki papryki czerwonej - dekorujemy sosem czosnkowym, przykrywamy drugą połówką bułki.
Podajemy na ciepło. Smacznego.