Sposób przygotowania:
Obiad 8 naleśniki ze szpinakiem Dieta 1200 kalorii
1. Naleśniki: z mąki, mleka, oleju i jajka zrobiłam ciasto naleśnikowe (rzadkie) i wstawiłam je do lodówki.
2. Mięso posiekałam drobniutko i podsmażyłam na oleju, dodałam cebulę i czosnek, a na końcu szpinak. Doprawiłam, podlałam wodą i dusiłam do miękkości.
3. Z ciasta usmażyłam cienkie naleśniki. Na każdy ułożyłam farsz i zawinęłam.
2. Mięso posiekałam drobniutko i podsmażyłam na oleju, dodałam cebulę i czosnek, a na końcu szpinak. Doprawiłam, podlałam wodą i dusiłam do miękkości.
3. Z ciasta usmażyłam cienkie naleśniki. Na każdy ułożyłam farsz i zawinęłam.