Sposób przygotowania:
Kanapkowy leniwiec
Ser żółty kroimy w plasterki. Rozkładamy kromki chleba tostowego, dzieląc je na trzy części. Jedną część kromek smarujemy obficie musztardą, przykrywamy plasterkiem sera żółtego i ponownie smarujemy musztardą. Drugą część kromek chleba tostowego smarujemy obficie majonezem, na to kładziemy plasterek sera żółtego i ponownie smarujemy majonezem. Trzecią część kromek chleba tostowego smarujemy ketchupem, układamy plasterek sera żółtego i ponownie smarujemy ketchupem. Tak przygotowane kromki chleba tostowego składamy naprzemiennie smakowo jedna na drugiej, tzn. (w dowolnej kolejności) na kromkę chleba z musztardą i serem nakładamy kromkę chleba z majonezem, na to kromka chleba z ketchupem, ponownie kromka z musztardą i tak do wyczerpania składników. Podajemy zaraz po przygotowaniu, krojąc na dowolnej grubości części.