Sposób przygotowania:
Kaszanka w jajku
Jajka gotujemy na twardo, studzimy w zimnej wodzie, następnie obieramy i kroimy wzdłuż na połowy.
Wyjmujemy żółtka i rozkruszamy widelcem albo drobno kroimy nożem.
Kaszankę też rozdrobnić widelcem albo nożem.
Kaszankę, żółtka, zieleninę (najlepiej natkę pietruszki) i cebulę razem wymieszać.
Połączyć niewielką ilością majonezu i doprawić do smaku. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek.
Wyjmujemy żółtka i rozkruszamy widelcem albo drobno kroimy nożem.
Kaszankę też rozdrobnić widelcem albo nożem.
Kaszankę, żółtka, zieleninę (najlepiej natkę pietruszki) i cebulę razem wymieszać.
Połączyć niewielką ilością majonezu i doprawić do smaku. Przygotowanym farszem napełniać połówki jajek.