Sposób przygotowania:
Kaszanka z dodatkami
Paprykę oczyszczamy i kroimy w małe słupki a cebulę w piórka. Czosnek obieramy przeciskamy przez praskę. Czosnek i paprykę łączymy z olejem(można dodać miód) z olejem i papryką w proszku.
Kaszanki nakłuwamy i polewamy przygotowaną marynatą. Wszystkie kaszanki obtaczamy w niej.
Folię aluminiową tniemy na kwadraty i na każdym kładziemy troszkę cebuli i papryki.
Kładziemy po jednej albo dwie kaszaneczki i zasypujemy pozostałą papryką i cebulą.
Zawijamy pakieciki z kaszanką i grillujemy ok 25 min.
Kaszanki nakłuwamy i polewamy przygotowaną marynatą. Wszystkie kaszanki obtaczamy w niej.
Folię aluminiową tniemy na kwadraty i na każdym kładziemy troszkę cebuli i papryki.
Kładziemy po jednej albo dwie kaszaneczki i zasypujemy pozostałą papryką i cebulą.
Zawijamy pakieciki z kaszanką i grillujemy ok 25 min.