marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Kawa po holendersku. z ajerkoniakiem.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Kawę ekspresso zaparzyć i wlać połowę do podgrzanej szklanki. Dodać ajerkoniak.Śmietanę ubić i przełożyć do kawy.Oprószyć kakao i podawać.

Kawa po holendersku. z ajerkoniakiem.

Składniki:

Kawa po holendersku. z ajerkoniakiem.

 

  • 120 ml.bardzo mocnej kawy,
  • 4 cl.ajerkoniaku,
  • 25 g. śmietany,
  • kakao w proszku.

Sposób przygotowania:

Kawa po holendersku. z ajerkoniakiem.
Kawę ekspresso zaparzyć wypełnić do połowy podgrzaną szklankę.Dodać ajerkoniak.Śmietanę ubić na sztywno i przełożyć
do kawy.Oprószyć po wierzchu kakao i podawać.

Tagi:

kawa