Sposób przygotowania:
Kiełbaska smażona z pomidorkami
Kiełbaski kroimy w grubsze kółeczka i smażymy na rozgrzanej patelni. Przekładamy do garnka.
Pieczarki i cebulkę obieramy i smażymy na patelni p kiełbaskach.
Następnie smażymy pokrojoną paprykę i doprawiamy vegetą. Wszystkie usmażone produkty dajemy do garnka z kiełbaską i delikatnie dusimy na wolnym ogniu.
Pod koniec dodajemy obrane z skórki i pokrojone na mniejsze kawałki pomidorki. Dusimy ok. 5 minut i doprawiamy.
Pieczarki i cebulkę obieramy i smażymy na patelni p kiełbaskach.
Następnie smażymy pokrojoną paprykę i doprawiamy vegetą. Wszystkie usmażone produkty dajemy do garnka z kiełbaską i delikatnie dusimy na wolnym ogniu.
Pod koniec dodajemy obrane z skórki i pokrojone na mniejsze kawałki pomidorki. Dusimy ok. 5 minut i doprawiamy.