Sposób przygotowania:
Klejki brzoskwiniowe i koktajl mleczny
CIASTECZKA: Ciasto francuskie pokrój na rożne kształty (mogą to być prostokąty lub kwadraty). Brzoskwinie obierz ze skóry oddziel je od pestki oraz pokrój w kostkę. Cukier wsyp do małej miseczki. Do pokrojonego ciasta wkładamy zamoczone w cukrze brzoskwinie (muszą być obtoczone tylko z jednej strony), ilość włożonych do ciasta brzoskwiń zależy od wielkości kawałka. Chodzi o to, aby wszystkie rogi ciasta zagiąć do środka i skleić ze sobą, umieszczając w nim brzoskwinie. Ważne jest, aby w cieście nie było żadnych dziur, ponieważ podczas pieczenie brzoskwinie wypadną z kopert. Ciasteczka wyłóż na blaszce do pieczenia i wstaw do piekarnika ustawionego na 180 'C, aż do momentu zbrązowienia ciasta. Ciasteczka są gotowe;) KOKTAJL: Brzoskwinie obierz ze skóry i oddziel od pestki. Banana pokrój na małe części. Wszystkie owoce wrzuć do miski i zrób z nich mus. Dodaj 3 łyżki miodu i wlej mleko. Wszystko zmiksuj ponownie ze sobą. Koktajl gotowy – teraz musisz go schłodzić ;) Jeżeli lubisz słodkie ciastka możesz je polać miodem podczas pieczenia. Koktajl możesz podać od razu dorzucając kostki lodu lub wkładając gotowy koktajl do lodówki na około 15 minut.