Sposób przygotowania:
Koktajl arbuzowo-kokosowy z sumakiem
Z plastra arbuza odkroić skórę.
Z miąższu usunąć pestki i pokroić go na kawałki.
Ze skórki arbuza można powycinać ozdoby którymi udekoruje się szklaneczki lub otoczenie w jakim będzie podawany koktajl.
Zmieszać mleko kokosowe z sokiem z cytryny i zimną wodą mineralną gazowaną.
Do malaksera wrzucić miąższ z arbuza .
Wlać mleko kokosowe z wodą i sokiem z cytryny.
Dodać szczyptę sumaku i zmiksować wszystko.
Przelać do szklaneczek - udekorować .
Z miąższu usunąć pestki i pokroić go na kawałki.
Ze skórki arbuza można powycinać ozdoby którymi udekoruje się szklaneczki lub otoczenie w jakim będzie podawany koktajl.
Zmieszać mleko kokosowe z sokiem z cytryny i zimną wodą mineralną gazowaną.
Do malaksera wrzucić miąższ z arbuza .
Wlać mleko kokosowe z wodą i sokiem z cytryny.
Dodać szczyptę sumaku i zmiksować wszystko.
Przelać do szklaneczek - udekorować .
marietta