Sposób przygotowania:
Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami
Arbuza obieramy ze skórki i wyjmujemy pestki, kroimy na mniejsze kawałki i przekładamy do kielicha blendera. Jeżyny myjemy i przekładamy na cedzak, odsączamy z wody.
Mirabelki myjemy i odsączamy z wody, usuwamy pestki. Jeżyny i mirabelki dokładamy do arbuza i wodę, miód, sok z cytryny.
Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.
Mirabelki myjemy i odsączamy z wody, usuwamy pestki. Jeżyny i mirabelki dokładamy do arbuza i wodę, miód, sok z cytryny.
Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.
![Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowy-z-jezynami-i-mirabelkami-574624.jpg)
![Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowy-z-jezynami-i-mirabelkami-574625.jpg)
![Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami Koktajl arbuzowy z jeżynami i mirabelkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowy-z-jezynami-i-mirabelkami-574626.jpg)