Sposób przygotowania:
Koktajl jagodowo-ananasowy
Ananasa odsączamy z zalewy i kroimy w dowolne kawałki. Miksujemy w blenderze kubełkowym do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy pokrojonego w plasterki banana, a następnie jogurt naturalny i jagody. Na końcu dolewamy zalewę z ananasa.
Jest ona bardzo słodka, dlatego lepiej wlać najpierw część i sprawdzić czy koktajl nie jest dla nas za słodki. W upalne lato jogurt warto podzielić na mniejsze porcje, włożyć do zamrażalki i zmiksować. Otrzymamy super orzeźwiające smoothie. Koktajl posypujemy płatkami migdałowymi.
Jest ona bardzo słodka, dlatego lepiej wlać najpierw część i sprawdzić czy koktajl nie jest dla nas za słodki. W upalne lato jogurt warto podzielić na mniejsze porcje, włożyć do zamrażalki i zmiksować. Otrzymamy super orzeźwiające smoothie. Koktajl posypujemy płatkami migdałowymi.