Sposób przygotowania:
Koktajl owocowy z miętą
Owoce myjemy i osuszamy. Banan kroimy w plasterki a arbuz w sporą kostkę.
Gruszkę obieramy ze skórki i wycinamy gniazdo nasienne, kroimy w sporą kostkę.
Z nektarynki wyjmujemy pestkę w kroimy owoc w mniejsze części.
Wszystkie owoce wkładamy do kielicha blendera, dolewamy miód, wodę i wkładamy posiekaną drobno miętę.
Blendujemy na gładki koktajl. Gotowy przelewamy do szklanek. Smacznego.
Gruszkę obieramy ze skórki i wycinamy gniazdo nasienne, kroimy w sporą kostkę.
Z nektarynki wyjmujemy pestkę w kroimy owoc w mniejsze części.
Wszystkie owoce wkładamy do kielicha blendera, dolewamy miód, wodę i wkładamy posiekaną drobno miętę.
Blendujemy na gładki koktajl. Gotowy przelewamy do szklanek. Smacznego.