Sposób przygotowania:
Koktajl warzywny
Obrać marchew, ogórki, ząbki czosnku, sparzyć pomidory, natke pietruszki dobrze opłukać.
Do dzbanka blendera włozyc pokrojone pomidory, ogórki, marchew, natkę zielonej pietruszki, dodać ząbki czosnku, sół ziołową, wlać maślankę i wszystko dokładnie zmiksować.
Taki koktajl najlepiej wypić od razu po zrobieniu, gdy będzie stał oddziela się woda, wtedy tylko wymieszać i wypić.
Zielona natka pietruszki trochę usuwa zapach czosnku z ust.
Do dzbanka blendera włozyc pokrojone pomidory, ogórki, marchew, natkę zielonej pietruszki, dodać ząbki czosnku, sół ziołową, wlać maślankę i wszystko dokładnie zmiksować.
Taki koktajl najlepiej wypić od razu po zrobieniu, gdy będzie stał oddziela się woda, wtedy tylko wymieszać i wypić.
Zielona natka pietruszki trochę usuwa zapach czosnku z ust.