Sposób przygotowania:
Koktajl zielony z gruszką
Umyty, świeży szpinak wkładam do blendera.
Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera.
Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera.
Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników.
Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na koktajl bez gtudek.
Piję od razu.
Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera.
Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera.
Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników.
Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na koktajl bez gtudek.
Piję od razu.