Sposób przygotowania:
Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej i paprykiSkładniki:
![Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej i papryki Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej i papryki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/kolorowa-surowka-z-kapusty-pekinskiej-i-papryki-548257.jpg)
Wszystkie połówki papryki należy pokroić w niewielką kostkę, a umytą i osuszoną kapustę pekińską drobno posiekać.
Całość:
![Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej i papryki Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej i papryki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/kolorowa-surowka-z-kapusty-pekinskiej-i-papryki-548258.jpg)
Pokrojone warzywa należy połączyć w misce i następnie wymieszać z olejem (warto dodać dobrej jakości zimnotłoczony - dla zdrowia) oraz z sokiem z cytryny.
Surówkę doprawić według własnego smaku.