Sposób przygotowania:
Surówka z kiszonej kapusty z porem
Kapustę przepłukać jeśli jest zbyt kwaśna.
Pokroić na małe kawałki.
Obrane, umyte marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Cebulę oraz dokładnie wypłukanego pora, posiekać drobno.
Jabłka zetrzeć na tarce, polać sokiem z cytryny.
Warzywa umieścić w misce, wlać olej, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Surówkę dokładnie wymieszać.
Pokroić na małe kawałki.
Obrane, umyte marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Cebulę oraz dokładnie wypłukanego pora, posiekać drobno.
Jabłka zetrzeć na tarce, polać sokiem z cytryny.
Warzywa umieścić w misce, wlać olej, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Surówkę dokładnie wymieszać.
biedroneczki
Martyna12
Dokładnie :) Mama robiła bardzo podobną :)
Czekoladka 2