Sposób przygotowania:
Kolorowa tequila.
Odmierzyć miarką alkohol po 25 ml.na każdą porcję i wlać do kieliszków z kruszonym lodem lub w kostkach,dopełnić po miarce każdego soku najlepiej świeżo wyciśniętego lub z sokowirówki,nie
z kartonu.Owoce przedtem umyć,oczyścić,ananasa obrać z kory i
pióropusza,pokroić na plastry,wyciąć twardy środek,część miąższu
odłożyć do dekoracji,cześć przepuścić na sok,z połówek pomarańczy wycisnąć wyciskarką sok,usuwając pestki.Z truskawek usunąć tylko szypułki,opłukując je na sitku,chyba że są mrożone,to
tylko rozmrozić.Ozdobić kieliszki z drinkami odłożonymi kawałkami owoców nabijając je na wykałaczkę lub naciąć i nasadzić na brzegi kieliszków.
z kartonu.Owoce przedtem umyć,oczyścić,ananasa obrać z kory i
pióropusza,pokroić na plastry,wyciąć twardy środek,część miąższu
odłożyć do dekoracji,cześć przepuścić na sok,z połówek pomarańczy wycisnąć wyciskarką sok,usuwając pestki.Z truskawek usunąć tylko szypułki,opłukując je na sitku,chyba że są mrożone,to
tylko rozmrozić.Ozdobić kieliszki z drinkami odłożonymi kawałkami owoców nabijając je na wykałaczkę lub naciąć i nasadzić na brzegi kieliszków.