Sposób przygotowania:
Kolorowy krokodyl z koreczkami
Ser typu lazur kroimy w kostkę.
Winogrona i pomidorki koktajlowe myjemy.
Ogórki myjemy. Długiego ogórka nacinamy tak, aby utworzyć paszczę i zęby krokodyla. Z drugiego ogórka wycinamy kończyny.
Z obranej marchewki wycinamy język, który wkładamy do paszczy krokodyla.
Z sera mozzarella wycinamy dwie kuleczki - wbijamy je na wykałaczki, a w kawałki sera wbijamy goździki - tak powstały oczy krokodyla, które wbijamy w odpowiednie miejsce.
Pomidorki, kawałki sera lazur i winogrona wbijamy na wykałaczki, w promocji 1:1:1. Uzyskane koreczki wbijamy w "grzbiet krokodyla".
Winogrona i pomidorki koktajlowe myjemy.
Ogórki myjemy. Długiego ogórka nacinamy tak, aby utworzyć paszczę i zęby krokodyla. Z drugiego ogórka wycinamy kończyny.
Z obranej marchewki wycinamy język, który wkładamy do paszczy krokodyla.
Z sera mozzarella wycinamy dwie kuleczki - wbijamy je na wykałaczki, a w kawałki sera wbijamy goździki - tak powstały oczy krokodyla, które wbijamy w odpowiednie miejsce.
Pomidorki, kawałki sera lazur i winogrona wbijamy na wykałaczki, w promocji 1:1:1. Uzyskane koreczki wbijamy w "grzbiet krokodyla".