Cztery pory roku to konkurs, dzięki któremu wybierzemy potrawy będące królami wiosenny, lata, jesieni i zimy. Każda z pór roku jest wyjątkowa - tę niepowtarzalność łatwo zauważyć w kuchni. Dzięki zróżnicowaniu, przyrządzanie potraw staje się atrakcyjniejsze! Zachęcamy Was do zabawy, która wymaga myślenia sezonowego!
Jesień to okres przejściowy, w którym przygotowujemy się na nadejście chłodów. Tempo naszego życia po intensywnym lecie spowalnia, zaczynamy odżywiać się inaczej. To czas, kiedy z owoców i warzyw szykujemy najróżniejsze przetwory, a na stole zaczynają królować sycące potrawy doprawione aromatycznymi, rozgrzewającymi przyprawami.
Nie można mówić o prawdziwej, złotej jesieni nie wspominając o grzybach. To najlepszy czas na grzybobranie, po którym możemy delektować się najróżniejszymi pysznościami z udziałem borowików, maślaków czy podgrzybków. Weź udział w konkursie i pokaż nam, jakie danie lub deser jest Twoim jesiennym faworytem!
Polecamy: Przepisy na jesienne zupy >>>
Jesień to okres przejściowy, w którym przygotowujemy się na nadejście chłodów. Tempo naszego życia po intensywnym lecie spowalnia, zaczynamy odżywiać się inaczej. To czas, kiedy z owoców i warzyw szykujemy najróżniejsze przetwory, a na stole zaczynają królować sycące potrawy doprawione aromatycznymi, rozgrzewającymi przyprawami.
Nie można mówić o prawdziwej, złotej jesieni nie wspominając o grzybach. To najlepszy czas na grzybobranie, po którym możemy delektować się najróżniejszymi pysznościami z udziałem borowików, maślaków czy podgrzybków. Weź udział w konkursie i pokaż nam, jakie danie lub deser jest Twoim jesiennym faworytem!
Polecamy: Przepisy na jesienne zupy >>>
marcinka
weronikaS
Efuniak
niezły kąsek